Årets-ledardag-2016---FB (4)Missa inte tillfället att bli inspirerad av ”The social media professor”, och förstå hur man kan påverka människors beteenden när Ami Hemviken, en av Sveriges främsta föreläsare inom relationer och kommunikation, och Niklas Myhr förgyller årets ledardag. 

Precis som föregående år bjuder [i.o.h] organisationsutveckling och Norrbottens media samt partners in till inspiration, kunskap och mingel. Den 15 september startar programmet med incheckning och kaffe klockan 14.30 på Luleå Energi Arena, därefter tar föreläsningarna vid.

Niklas Myhr, en uppskattad internationell talare, kommer att berätta om hur digitala verktyg påverkar traditionella affärsprocesser. Dessutom kommer han att gå igenom hur framtidens ledare bör förhålla sig till sociala medier för att bättre kunna engagera anställda, externa partners och kunder i den gemensamma resan framåt.

Ami Hemviken kan konsten att inspirera och motivera sina lyssnare, med en kombination av humor och hög energi fångar hon sin publik och beskriver glädjen i att utvecklas. Hon föreläser om svårigheterna att påverka människors beteenden och vikten av att vara uthållig för att nå resultat.

Dessutom delar Norrbottens Affärer ut utmärkelsen ”Årets ledare” under kvällen.

Under middagen och fikapauserna ges många tillfällen att mingla med andra kloka och erfarna personer. Så ta tillfället i akt!

Priset, inklusive kaffe och middag, är 895 kronor per person. Anmäl dig via formuläret nedan senast 8 september. Vill du veta mer om kvällen går det bra att mejla oss.