perkatarinaInspirerande talare, spännande prisutdelning och möjligheter att mingla – vi upprepar fjolårets succé och bjuder in till en eftermiddag och helkväll i klokskapets tecken. 

17 september förra året valde drygt 300 personer att fira [i.o.h]s 20-årsjubileum med att umgås med oss, Norrbottens Media och våra övriga samarbetspartners på Luleå energi arena. Nu hoppas vi att ni vill vara med igen. Bland annat kommer hjärnforskaren Katarina Gospic och varumärkeskonsulten Per Holknekt att föreläsa och inspirera, Norrbottens Media korar ”Årets ledare i Norrbotten” och vi avslutar eftermiddagen med en kväll av mat, musik och mingel.

Katarina Gospic är – förutom hjärnforskare – även författare och företagare. Hon driver konsultföretaget Brainbow labs och har skrivit boken ”Välj rätt, en guide till bra beslut”, om vad som händer i hjärnan när vi fattar beslut. Hennes drivkraft är att berätta hur hjärnan fungerar för att vi ska kunna prestera och må bättre. Sommaren 2013 var hon sommarpratare i P1 och längtar du väldigt mycket efter att höra hur hon låter kan du lyssna här.

Per Holknekt är numera varumärkeskonsult, men han är kanske mest känd som skatekillen från Dalarna som grundade företaget Svea och sedermera modeföretaget Odd Molly. Han kommer att dela med sig av värdefulla och känslosamma berättelser från en sällsynt spännande, mångfacetterad och inspirerande livsresa med lärdomar, insikter och nycklar till lösningar. Hösten 2014 gav han ut biografin ”Per Holknekt 1960-2014” och även han har sommarpratat i P1.

boka in 17 september i din kalender – precis som förra året blir det föreläsningar och prisutdelning på eftermiddagen med mingel och middag därefter. Mer information kommer när vi börjar närma oss.

 

 

Bilderna på Katarina Gospic och Per Holknekt är tagna av Frankie Fouganthin/Wikimedia Commons