Jessica Grundström AhldinHon har startat flera olika företag och driver dessutom en ideell förening. Nu kliver Jessica Grundström Ahldin in och förstärker [i.o.h] organisationsutveckling med sitt unika kunnande.

Under hösten växer [i.o.h] organisationsutveckling med flera nya ansikten och kompetenser. Jessica Grundström Ahldin är en av dem som ska ta företaget till nya höjder, med hjälp av sitt kundfokus och intresse för kommunikation.

– Det jag tror att jag kan bidra mest med är mitt fokus på försäljning. Jag har förstått att det finns ett behov för det perspektivet, eftersom många organisationer ibland kan ducka för de frågorna, säger hon.

Jessica Grundström Ahldin har arbetat som konsult inom försäljning och marknadsföring sedan 1999 med stort fokus på att få alla medarbetare att gå åt samma håll och kunna leverera i allt tuffare tider. Hon är certifierad PPA Practitioner via Thomas International och har de senaste tre åren arbetat mycket med att utbilda och coacha säljare över hela Sverige. Hon driver också den egna ideella organisationen Drivkraft Malmö som ger ungdomar goda förebilder genom mentorskap och läxhjälpsverksamhet.

I elva års tid har hon dessutom arbetat tillsammans med [i.o.h] med ett nätverk för mediachefer.

– Genom åren har jag lärt känna en del av människorna på [i.o.h]. De har stor kompetens och det är en väldigt genuin organisation. Den kunskapen jag har passar bra in i det företaget gör i dag.

Vad kan du lära dig av dina medarbetare på [i.o.h]?

– Massor! De kan ju alla de här andra bitarna. Många av dem är seniora med extremt mycket erfarenhet. Jag är intresserad av att lära mig när jag är ute på uppdrag, möta teori och praktik i frågeställningar och frågor som jag inte mött tidigare. Jag tror det kan vara väldigt utvecklande för mig själv.

 

Mer läsning: Därför växer [i.o.h]

Fler nya [i.o.h]-konsulter:
Billy Nordin
Lisa Nylund Kindefors
Lars Linebäck
Ann-Helen Thyni

Glöm inte att följa oss på Facebook och Linkedin för att inte missa senaste nytt!