Eva Jönsson BwmailEfter åtta intensiva år som konsult med uppdrag över hela Sverige, lämnar Eva Jönsson [i.o.h] organisationsutveckling vid kommande årsskifte.
– Jag kommer att sakna kunder, samarbetspartners och mina [i.o.h]-kollegor, men nu är rätt tidpunkt för mig att gå vidare i yrkeslivet, säger hon. 

Roger Hademalm, vd på [i.o.h] organisationsutveckling, säger att det är tråkigt att Eva Jönsson nu valt att lämna [i.o.h] och önskar henne lycka till i framtiden.

– Eva Jönsson har som person rönt stor uppskattning hos [i.o.h] organisationsutvecklings uppdragsgivare och deras medarbetare. Hennes djupa kompetens kring framför allt individ och grupp är en stor anledning till att hennes uppdrag nått så stor framgång, säger han, och fortsätter:

– Internt har hon varit en respekterad kollega som i samarbetet med oss andra bidragit till att utveckla [i.o.h] organisationsutveckling till det framgångsrika företag vi är i dag.

Åren med [i.o.h] har varit enormt utvecklande för mig, och alla de kunskaper, erfarenheter och kontakter – både yrkesmässiga och personliga – jag skaffat mig kommer jag att ha nytta och glädje av oavsett i vilken verksamhet jag framöver kommer att arbeta, säger Eva Jönsson, och tillägger:

– [i.o.h] organisationsutveckling är sedan många år etablerat som en respekterad och efterfrågad partner vad gäller utveckling av ledare, organisationer och medarbetare inom både privat och offentlig sektor. Jag önskar mina [i.o.h]-kollegor fortsatt framgång med företaget.

Eva Jönsson är en av delägarna i [i.o.h] organisationsutveckling men avvecklar även detta i sam­band med att hon slutar som [i.o.h]-konsult.