Våra kunder

 

”Vi har arbetat med [i.o.h] under fem års tid i form av ledarskapsutbildningar, ledningsstöd operativt på olika nivåer och olika utvecklingsfaser i bolagen. Det som utmärker deras sätt att arbeta är främst närheten i dialogen till personal och tillvägagångssättet att kunna insamla information och omvandla till konkreta handlingsplaner för bolaget. Vi har även arbetat ihop under en utmanande och krisande situation med gott utfall och en värdefull erfarenhet rikare.”

Johan Hårdén

vd, Allgon AB

”När vi behövde någon som kunde titta på vår organisation med ögon utifrån, tog vi in offerter och valde [i.o.h] organisationsutveckling. Vi är jättenöjda med resultatet, de är kommunikativa och arbetar väldigt professionellt. Det har varit grunden för att vi har anlitat dem igen – i dagsläget har de utfört fyra större organisationsöversyner åt oss.”

Lena Rantakyrö

Personalchef, Gällivare kommun

”[i.o.h] organisationsutveckling har ett dynamiskt synsätt. Tillsammans ifrågasätter vi, utvärderar och funderar på hur vi gör på bästa sätt. Arbetet med deras konsult har lett till en stor omorganisation och jag har tvingats bli ännu tydligare i mitt ledarskap om hur vi fattar beslut.”

Mikael Nestius

VD, Bonnier Business Media