Ytterligare ett år har snart passerat och det är då en tid att stanna upp och ta en paus från ”görandet” för att reflektera över vad som har hänt och vad som kommer att komma.

För vår del på [i.o.h] har mycket hänt under året. Både sorgliga saker, men även många glädjeämnen. Det som kan konstateras är att vi i företaget, i allra högsta grad, befinner oss i stark utveckling. Något nytt börjar skönjas i vårt företags historia.

Staffan Irving, en av [i.o.h]´s grundare, företagets nestor, allas vår vän och mentor avled under våren efter en tids sjukdom. Det var en händelse som påverkade oss starkt. Staffan visade både ödmjukhet och mod såväl som kollega som yrkesman. Vi saknar honom som vän och de många samtalen som öppnade våra ögon både som medmänniskor och som organisationskonsulter. Staffans bortgång blev också något som tydliggjorde att ingenting är för evigt, och vi behöver alla anpassa oss till nya situationer. Det som Staffan ofta uttryckte var att våga släppa kontrollen och ”lita på processen”. Det har vi tagit fasta på när vi under år 2019 välkomnar nya medarbetare och nya samarbetspartners. Vi har ”litat på processen” och känt att ”det här är rätt”! Ni vet, den där känslan när allt helt plötsligt bara är så självklart. Och för oss är vår blivande kollega Annica Eriksson så självklar! Annica börjar hos oss i februari 2019 och är utbildad socionom och psykoterapeut och kommer närmast från Luleå Tekniska Universitet. Ytterligare något som också känns så rätt är att vi fördjupar vårt samarbete med Hermelinen Företagsservice som erbjuder en unik företagshälsovårdsprodukt genom direktkoppling mellan friskvård, fysisk aktivitet, sjukvård och fysioterapi. Vi vet att våra gemensamma kompetenser och tjänster kan skapa ett vinnande samarbete för hälsosamma och hållbara organisationskulturer.

Därutöver har vi ytterligare en överraskning på gång, men det väntar vi med att presentera till nästa år ;-). Även den överraskningen känns så rätt och så självklar. Och allt detta tack vare att vi ”litar på processen”.

Förutom dessa interna förehavanden har vi som alltid fått ny energi, nya kunskaper och erfarenheter tillsammans med er som kunder. Det är en ynnest att få lära känna er som kunder och att ha detta arbete. Vi är tacksamma för att det är så många av er som väljer att fortsätta arbeta tillsammans med oss, och lika tacksamma är vi för er som har tillkommit som nya kunder. Det är denna bredd av kunder och uppdrag som inspirerar.

Vi har under året även erbjudit en del ”öppna kurser” som varit uppskattade, och av den anledningen fortsätter vi med dessa även under det kommande året. Håll utkik på vår hemsida om vad som är på gång!

Med förväntan och en förhoppning om ett nytt spännande år tar vi julledigt för att återkomma med nya krafter igen i början av januari. Vi hoppas att ni alla får en möjlighet till reflektion, återhämtning och vila innan nästa år drar igång.

I år går vår julgåva till VildaKidz

Vi på [i.o.h] önskar alla en God Jul och Ett Gott Nytt År