Lisa (2)Hon har varit planeringsledare, enhetschef och verksamhetschef bland mycket annat. Men trots sin mångåriga erfarenhet blir Lisa Nylund Kindefors en av [i.o.h]s yngre konsulter.

– Det finns en styrka i en organisation där vi blandar olika erfarenheter, åldrar, branscher och bakgrunder, säger hon.

Även om Lisa Nylund Kindefors är en av [i.o.h] organisationsutvecklings nya ansikten har hon redan varit med om en del.

– De första veckorna hann jag med många spännande möten med nya människor, jag var med och höll i en utbildning, jag fick en första brief inför ett utredningsuppdrag och så var jag på Ledardagen i Luleå, berättar hon.

Att jobbet är varierande är precis det som lockar Lisa Nylund Kindefors.

– Jag tycker om blandningen av skrivande, lärande och processande uppdrag, men det som jag tror blir mest tillfredsställande med det här jobbet är att jag får vara med och bidra till utveckling i olika organisationer och verksamheter, och lära mig av dem, säger hon, och fortsätter:

– Som konsult får man möjlighet att sprida kunskap mellan olika organisationer och mellan människor – det tror jag är viktigt.

Lisa Nylund Kindefors har jobbat som chef och ledare på olika sätt i princip sedan hon tog sin socionomexamen. Hon har arbetat som planeringsledare, varit nära politiken i Linköpings kommun och jobbat som chef inom både privat och offentlig verksamhet.

Att välja konsultlivet på [i.o.h] var enkelt – men inte självklart.

– Jag trivdes mycket bra som chef. Jag skulle inte kastat mig ut och blivit konsult själv, utan det som lockar med det här jobbet är möjligheten att få jobba tillsammans med andra konsulter som jag tidigare uppskattat som duktiga chefer och ledare, säger Lisa Nylund Kindefors.

Därför växer [i.o.h]

Fler nya [i.o.h]-konsulter:
Jessica Grundström Ahldin
Billy Nordin
Lars Linebäck
Ann-Helen Thyni

Glöm inte att följa oss på Facebook och Linkedin för att inte missa senaste nytt!