Hermelinen och [i.o.h] organisationsutveckling
– ett vinnande samarbete för hälsosam och hållbar organisationskultur

Hermelinen Företagsservice erbjuder en unik företagshälsovårdsprodukt genom direktkoppling mellan friskvård, fysisk aktivitet, sjukvård och fysioterapi. [i.o.h] organisationsutveckling har sedan 1994 arbetat med att utveckla organisationer, chefer och medarbetare över hela landet.

Två starka och välrenommerade Luleåföretag har nu gått samman för att skapa ett utbud av kompletta och unika företagstjänster. Syftet är att kunna bidra till hållbara, inkluderande och framgångsrika företag och organisationer i Norrbotten. Vi har nu samlat våra resurser i en och samma portfölj och kan därmed erbjuda anpassade helhetslösningar för hållbar framgång till våra uppdragsgivare.

Vi tror på att skapa tillväxt i regionen genom att visa vägen till hållbara,
innovativa, inkluderande och därmed framgångsrika företag och organisationer.

– Vi har sett att det finns en efterfrågan från våra kunder att se helheten. Det finns en stark koppling mellan organisationsstruktur, ledning och individens välmående på arbetet, säger Per Selberg, [i.o.h]. Struktur, styrning och samverkan samt sämre livsvanor och fysisk inaktivitet kan ha starka samband till ohälsa.

– Oavsett om företagets utmaningar ligger på individ, -grupp, -ledarskaps,- eller organisatorisk nivå så kan vi nu hitta lösningar som ger givande resultat, säger Lisa Morin, Hermelinen.

Låt oss visa vad vi går för, det kommer löna sig!

Kontakta: lisa.morin@hermelinen.se eller viktoria@ioh.se