Vilken sommar!! Från Treriksröset till Smygehuk har vi fått uppleva en fantastisk sommar.
Nu kommer hösten smygande in och nu gäller det att ta tag i allt det som flyttades fram till ”att göra efter semestern”. Om vi inte ser upp med självbedrägeriet kommer vi att närma oss ”att göra efter jul”. För vår del är uppstart efter sommaren alltid spännande. Nu drar utvecklingsinsatserna igång med en högre intensitet, efter en välbehövlig vila och eftertanke. Uppdragen rör sig inom hela landet och med intressanta kunder. Resandet går till Helsingborg, Björbo, Stockholm, Kiruna bl.a.

Vi har riggat en lockande palett med en del spännande öppna utbildningar, se ioh.se. Passa på att förkovra er med andra personer från olika branscher och företag, brukar alltid bli berikande.
Utveckling och dialog är viktiga ingredienser för goda samtal och att vi inte stannar och förstelnar i våra former på arbetsplatserna. Hur sker er utveckling? Vad gör ni? Vilket blir det första steget? Årstiden är härlig på många sätt, det finns all anledning att använda den lättillgängliga snöfria tiden att göra en del pulshöjande aktiviteter. Lingon och svampplockning är också trevligt att göra.

 

Boktips: Drivkraft av Daniel Pink, Adlibris

 

Musiktips: Bruce Springsteen, You never can tell, live Leipzig