kastaEn bra ledare förstår sig själv. I vårt program ”Personliga ledarskapet” ger vi dig som har ledaransvar eller -ambitioner insikter kring din personlighet, dina drivkrafter och ambitioner.
Intresserad? Passa på att anmäla dig – det finns ett fåtal platser kvar.

[i.o.h] organisationsutvecklings nya satsning med öppna program, ledarskapsutveckling på två dagar, faller väl ut. Första modulen, om det personliga ledarskapet, äger rum 24-25 november i Luleå och är nästan fullbokad.

Programmet passar dig som är första linjens ledare från såväl den privata som offentliga sektorn, samt du som är intresserad av framtida ledarskap.

– Till exempel den som är ledare men inte chef, eller den som är ledare inom föreningslivet och står inför olika utmaningar, säger Per Selberg på [i.o.h].

Förutom programmet om personligt ledarskap planeras för ytterligare ett antal tvådagarsmoduler, alla med ämnesområden som är viktiga för dig som är chef eller ledare. Till exempel samtalet som chefsverktyg, gruppers utveckling samt konflikthantering och förändring.

Alla tvådagarsprogrammen ska vara återkommande varje år, varför vi planerar att upprepa programmet om personligt ledarskap till våren. Så får du inte plats nu i november kommer du att få en ny chans nästa år.

Vill du veta vad en av deltagarna tycker om programmet ”Personliga ledarskapet”? Läs mer här.

Vill du anmäla dig till programmet 24-25 november, eller veta mer om någon av de andra modulerna, går det bra att mejla Per Selberg.