Hoppa till innehållet
12 oktober 2021

Välkommen till [i.o.h] Victoria Molin

Hej och välkommen Victoria! Hur känns det att bli en i laget?

Det känns fantastsiskt spännande och roligt! Jag ser verkligen framemot att bli en lagspelare, att tillsammans med Er inta olika positioner utifrån våra kunders olika behov och önskningar!

Vilken är din professionella bakgrund?

Min grundprofession är auktoriserad socionom och vidareutbildad Leg psykoterapeut med inriktning KBT. Mina tidigare erfarenheter är kurator/  Leg psykoterapeut inom Region Norrbotten. Arbetat som projektledare i två uppdrag i Västernorrland, två olika chefsroller och nu Leg. Psykoterapeut/ organisationskonsult åt en privat aktör, vars arbete kommer löpa parallellt med uppdragen inom IoH. Jag är van att arbeta både med individer, grupper, och med organisationer. Kvalitetssäkring och effektivisering är arbetsuppgifter jag finner intressanta, även att öka förståelsen kring vårt mänskliga beteende så klart då det ibland kan ställa till det för oss människor!

Inom vilka områden vill du arbeta med som konsult på [i.o.h]?

Arbetsrelaterad ohälsa, ledare- och medarbetarutveckling. Organisationsutveckling, konflikthantering, krisstöd och krishantering. 

Hur kommer det sig, tror du, att du är intresserad av just dessa arbetsområden?

Det är engagerande och viktiga områden som berör alla; både medarbetare, chefer/ ledare och organisationer! Områden som genom mina egna erfarenheter gjort mig både nyfiken och som väckt min vilja till påverkan, förändring och utveckling.

Vilka är dina fritidsintressen?

På fritiden tycker jag om att vara med min familj, vänner och att träna! Att fotografera naturbilder, vistas i skog och mark samt inredning, design och återbruk är även något som står mig varmt om hjärtat.

Tack Victoria! En sista fråga. Finns det någonting du kan berätta om dig själv, som vi aldrig kommer att skriva om på hemsidan?

Oj! Så svårt! Ja, det skulle väl vara att jag älskar fart, fläkt & höjder!

Spaning av Caroline Johansson, personalchef, Jokkmokks kommun
10 jun 2021

Intervjuad: Caroline Johansson, personalchef, Jokkmokks kommun Vilka trender...

Spaning av Elin Schönqvist, COO, DOSPACE Sweden AB
1 jun 2021

Intervjuad: Elin Schönqvist, COO, DOSPACE Sweden AB Vilka trender ser du som...

Spaning av Anja L Sundberg, pressekreterare hos utbildningsminister Anna Ekström, Regeringskansliet
24 maj 2021

Intervjuad: Anja L Sundberg, pressekreterare hos utbildningsminister Anna...

By Formsmedjan. Powered by Yago