Hoppa till innehållet

Ann-Helen Thyni

Konsult

Direkt: 072-566 83 37
E-post: ann-helen@ioh.se

Ann-Helen Thyni är Certifierad coach i Ledarstegen – en handfast ledarskapsmodell baserad på tankar från Lean och Care and Growth leadership, Tuff omsorg med Mod.

Certifierad PPA- practitiner via Thomas International

Hon är utbildad studie- och yrkesvägledare samt personalvetare och har även en 2-årig utbildning i förändrings- och utvecklingsarbete

  • Exempel på uppdrag Ledarutveckling på olika nivåer, såväl inom offentlig som privat verksamhet
  • Individuellt chefsstöd och reflekterande ledarskap
  • Utbildning coachande ledarskap
  • Organisations översyn

 

 

 

 

 

Ann-Helen är en ny samarbetspartner till [i.o.h]. Hon har sedan 2005 arbetat som personalchef inom det privata näringslivet hos LIKO, Smurfitkappa och för närvarande som HR Director för Gestamp Hardtech som alla är företag med internationell verksamhet och ägande. Dessförinnan har Ann-Helen haft olika befattningar inom Luleå kommun som projektledare, chef för Utvecklingsenheten på Barn-och ungdomsförvaltningen samt som vuxenutbildningschef och rektor på Arbetsmarknadsförvaltningen. Hon är utbildad studie- och yrkesvägledare samt personalvetare och har även en 2-årig utbildning i förändrings- och utvecklingsarbete. Just förändring och utveckling av verksamheter och organisationer har varit en röd tråd genom de arbeten hon haft och är ett område hon känner sig väl bevandrad i. Ann-Helen har en bred erfarenhet av ledarutveckling och chefs coachning där hon gärna slår ett slag för reflektionens betydelse.

Våra partners

Assessio

Verktyg för urval och personlig utveckling

Farax

kartläggning och metod för ledarutveckling

Försvarshögskolan

ledarskap, grupp & ledarutveckling

GDQ Associates

Susan Wheelan, GDQ-kartläggning och utveckling av grupper

OQurenz AB

Samarbetspartner UGL-kurser

SLG

Verktyg för urval och personlig utveckling

David Visscher, konsultpartner

By Formsmedjan. Powered by Yago