Hoppa till innehållet
8 december 2023

[i.o.h] har fått förstärkning!

Hej och välkommen Stefan! Hur känns det att bli en i laget?

Det är naturligtvis väldigt kul att få nya arbetskamrater. Det är en kraftfull blandning av kompetenser som finns i bolaget och jag tycker att det är både roligt och faktiskt lite stort att få bli en del av ett så drivet gäng som arbetar med det som jag tycker är allra roligast – att få utveckla människor i ledande befattningar.

Vilken är din professionella bakgrund?

Efter en civilingenjörsexamen i Teknisk Fysik från Uppsala har jag arbetat i teknikintensiva bolag i hela min karriär men min inriktning har hela tiden varit mer människor än teknik. Jag har arbetat inom programvaruutveckling, utbildning, telekom, industriautomation, kontraktstillverkning och inom energibranschen. Genom åren har min professionella hemvist varit i konsultbolag, tillverkande bolag och tjänsteproducerande bolag, i egna bolag och som anställd, i väldigt små bolag och i globala koncerner med svenska och utländska ägare så jag har erfarenhet från många varianter på organisationer. Då är det extra intressant att notera att de grundläggande utmaningarna för ledare ändå inte skiljer sig så mycket mellan olika företag.

Inom vilka områden vill du arbeta med som konsult på [i.o.h]?

Jag brinner för professionella nätverk eftersom jag själv också har provat på styrkan i konceptet som deltagare. Att dela erfarenheter och få stöd från andra personer i samma position som man själv har är ett otroligt stöd i allmänhet men i synnerhet om formerna för utbytet är styrda på ett genomtänkt sätt. Där vill jag vara med och bidra till utveckling av ledare och deras organisationer. Men [i.o.h] har många intressanta och relevanta tjänster mot företag och utbildningar i ledarskap för både chefer och icke-chefer som också ligger mig varmt om hjärtat. Sedan har jag förstås också erfarenheter från olika branscher som kan vara ett stöd vid till exempel organisationsgenomlysningar eller vid individuell ledarcoachning.

Hur kommer det sig, tror du, att du är intresserad av just dessa arbetsområden?

Ledordet i sammanhanget är nog kommunikation i vid bemärkelse. Jag har alltid varit intresserad av kommunikation och ser det som en gemensam nämnare i mycket av det man kan kalla gott ledarskap. Jag tror det är det som är min egen starkaste ingång i ledarskapsvärlden.

Vilka är dina fritidsintressen?

Musik, både körsång och att spela olika instrument. Möbelsnickeri är också kul och speciellt då traditionella förbindningar men gärna med moderna medel. Slow food är också både gott och avstressande.

Tack Stefan! En sista fråga. Finns det någonting du kan berätta om dig själv, som vi aldrig kommer att skriva om på hemsidan?

Tja, kanske att jag förvandlas till en nörd när jag blir intresserad av något. Ett av mina slow food-intressen är surdegsbakning och då mal jag förstås också mitt mjöl själv, som en äkta bagarnörd. Whisky är också att betrakta som slow food (tar ju många år för den att bli färdig) och jag är sekreterare i den lokala whiskyklubben.

Roger Hademalm, VD på [i.o.h] Organisationsutveckling AB

Vi på [i.o.h] är mycket glada att få hälsa Stefan Lundgren välkommen till oss som ny konsult och kollega. Med Stefans gedigna erfarenheter och kunskaper, kommer [i.o.h] ännu bättre kunna stödja nuvarande och framtida kunder.

Vi , Roger Hademalm och Stefan Lundgren, firar sista april och vårens ankomst,
30 apr 2024

 med planering inför nästa seminarium i chefs- och ledarprogrammet med...

[i.o.h] har fått förstärkning! Välkommen Cecilia!
10 apr 2024

Hej och välkommen Cecilia Franzén! Hur känns det att bli en i laget? Hej och...

Developing collaborative relationships
26 mar 2024

Discover the secrets to working together successfully in today's...

By Formsmedjan. Powered by Yago