Hoppa till innehållet
12 oktober 2021

Välkommen till [i.o.h] Victoria Molin

Hej och välkommen Victoria! Hur känns det att bli en i laget?

Det känns fantastsiskt spännande och roligt! Jag ser verkligen framemot att bli en lagspelare, att tillsammans med Er inta olika positioner utifrån våra kunders olika behov och önskningar!

Vilken är din professionella bakgrund?

Min grundprofession är auktoriserad socionom och vidareutbildad Leg psykoterapeut med inriktning KBT. Mina tidigare erfarenheter är kurator/  Leg psykoterapeut inom Region Norrbotten. Arbetat som projektledare i två uppdrag i Västernorrland, två olika chefsroller och nu Leg. Psykoterapeut/ organisationskonsult åt en privat aktör, vars arbete kommer löpa parallellt med uppdragen inom IoH. Jag är van att arbeta både med individer, grupper, och med organisationer. Kvalitetssäkring och effektivisering är arbetsuppgifter jag finner intressanta, även att öka förståelsen kring vårt mänskliga beteende så klart då det ibland kan ställa till det för oss människor!

Inom vilka områden vill du arbeta med som konsult på [i.o.h]?

Arbetsrelaterad ohälsa, ledare- och medarbetarutveckling. Organisationsutveckling, konflikthantering, krisstöd och krishantering. 

Hur kommer det sig, tror du, att du är intresserad av just dessa arbetsområden?

Det är engagerande och viktiga områden som berör alla; både medarbetare, chefer/ ledare och organisationer! Områden som genom mina egna erfarenheter gjort mig både nyfiken och som väckt min vilja till påverkan, förändring och utveckling.

Vilka är dina fritidsintressen?

På fritiden tycker jag om att vara med min familj, vänner och att träna! Att fotografera naturbilder, vistas i skog och mark samt inredning, design och återbruk är även något som står mig varmt om hjärtat.

Tack Victoria! En sista fråga. Finns det någonting du kan berätta om dig själv, som vi aldrig kommer att skriva om på hemsidan?

Oj! Så svårt! Ja, det skulle väl vara att jag älskar fart, fläkt & höjder!

Vi , Roger Hademalm och Stefan Lundgren, firar sista april och vårens ankomst,
30 apr 2024

 med planering inför nästa seminarium i chefs- och ledarprogrammet med...

[i.o.h] har fått förstärkning! Välkommen Cecilia!
10 apr 2024

Hej och välkommen Cecilia Franzén! Hur känns det att bli en i laget? Hej och...

Developing collaborative relationships
26 mar 2024

Discover the secrets to working together successfully in today's...

By Formsmedjan. Powered by Yago