Hoppa till innehållet
22 december 2021

Julhälsning och reflektion 2021

Sitter och funderar och reflekterar så här i slutet av året och tänker att tiden går så fort. Det känns inte så länge sedan som jag satt i 30 graders värme på Lilla Kalvö i Tjust skärgård och skrev en sommarhälsning. Men nu ser vi fram emot en välförtjänt paus från arbetet och kanske det allra viktigaste, tid med de närmaste. Men det är inte alla som ser fram emot juletiden. Många är ensamma, saknar familj, saknar ett hem. Kan bli ännu värre nu i covid-tider. Vi sänder alla dem en tanke.

Det har varit för oss i [i.o.h] och alla andra en speciell tid, även i år. Jag tänker givetvis på den alltjämt pågående pandemin. Vi vet fortfarande inte hur och när det ska sluta. Vår regering har svåra och komplicerade beslut att ta i närtid, beslut där man behöver väga flera faktorer mot varandra.

Som jag förutspådde i mitt sommarbrev så blev det riktigt hög fart på affärerna under hösten. Vi genomförde ännu ett ledarskapsprogram för ST-läkare som vi nu har haft under 12 år åt Region Norrbotten. Ett annat chefs-ledarprogram som genomfördes var med samtliga chefer i Jokkmokks kommun. Större utvecklings-/förändringsprogram har genomförts med Rullux, Räddningstjänsten Gällivare, TietoEvry och Uddeholms AB. Vi har haft coaching-uppdrag åt Östgötatrafiken, Bonnier, Rejmes transportfordon, Servistore och Linköpings kommun. Uppdragsgivare som återkom även denna höst var LKAB, Gestamp, Svenska kyrkan, Handelskammaren mitt, Lumire, Core Code, SSAB, Piteå Näringsfastigheter, Säkerhetspartner, och två universitet. Med denna höst i ryggen blev det trots en svag vår affärsmässigt ett bra år för oss på helheten.

Affärsmässigt ser det ut i dagsläget som att våren-22 blir bättre än vårarna 2020 och 2021. Vi är mycket glada att vi fått förstärkning i vårt team av Victoria Molin. Hon kommer med sin kompetens kunna bidra mycket till våra nya och gamla kunder.

När jag står där med bubbel i glaset vid tolvslaget på nyårsafton. Kommer jag att önska och hoppas på ett 2022:

  • där pandemin hamnar i ett läge där vi kan träffas och umgås på ett enkelt sätt.
  • där vi tar ordentliga steg mot ett bättre klimat.
  • där trenden mot ökad segregation och kriminalitet bryts.
  • där [i.o.h] bidrar till positiv utveckling i företag, organisationer och för individer.
  • och, att sönerna får vara friska och hittar sina vägar framåt för ett bra liv

Sedan 15 år tillbaka har vi inte gett julklappar åt våra kunder utan i stället skänkt en summa till välgörande ändamål. I år så ger vi summan till Star for life.

Nu ska jag lyssna på regeringens och FHM presskonferens om restriktioner inför julen.

Önskar er alla en God Jul och ett riktigt Gott nytt år.

Roger Hademalm

Uppdrag startat i Hagfors på Uddeholms AB med Roger och Hans!
19 nov 2021

Nu blir det Uddeholms AB till jul, kul!

Per Selberg föreläser på LTU
25 okt 2021

Per Selberg föreläste i dagarna för studenter som läser Industriell ekonomi...

Välkommen till [i.o.h] Victoria Molin
12 okt 2021

Hej och välkommen Victoria! Hur känns det att bli en i laget? Det känns...

By Formsmedjan. Powered by Yago