Hoppa till innehållet

Johan Hårdén

CEO Allgon

"[i.o.h] har många års erfarenhet och en förståelse för att vårt behov kan variera, vi arbetar flexibelt tillsammans"
I början av min karriär kom jag i kontakt med [i.o.h] under en uppbyggnad av ett försäkringsbolag. förstod jag betydelsen för både personal och ledningsgrupp att ha rätt stöd i förändringsprocesser och utveckling under snabb tillväxt.
 
För Allgons del var behovet att få ett stöd för personal som ledning under en kraftfull förändringsprocess i bolaget Åkerströms parallellt med utmaningen att växa med fler förvärv och då var [i.o.h] det naturliga valet

Allgon var 2016 i sin början av återskapande samtidigt som Åkerströms hade en turn around framför sig. Vi ville samtidigt bygga en första grund för att skapa en koncern baserad på en decentraliserad styrning i samarbete med [i.o.h]

I dag har Allgon passerat integrationsdelen och skapat förutsättningarna för att bli världsledande inom radiostyrning. Resultatet i Åkerströms kan enklast ses i siffrorna och vi har lyckas med förändringsprocessen även om det är ett levande arbete som inte har något slut. Insikten vi har med oss är tidsaspekten i förändringsprocessen i bolag som har haft många år av dålig utveckling, något som har förkortats med [i.o.h.]:s inverkan.

Den första fasen om identifikation om de omedelbara insatserna som är kritiska var avgörande och stod för grunden i hela arbetet. Vi är nöjda med vårt samarbete men vi ser heller inget slut då organisationer är i ständig förändring och inte minst nu under rådande tider. Fördelen med [i.o.h] är många års erfarenhet där vårt behov kan variera under tiden där en förståelse finns för att också vara flexibla arbetet tillsammans.   

Fler referenser

Viktoria Sällström
HR- ansvarig Länstrafiken i Norrbotten

Det uppdrag kring ledningsgruppsutveckling och målarbete som [i.o.h]...

Jessica Barkman
HR Specialist Wihlborgs AB

I Wihlborgs nyinrättade program för fastighetsvärdstraineer vill vi ge...

Maarit Enbuske
Skolchef Barn- och utbildningsförvaltningen Luleå Kommun

Kommunen upphandlade en projektledartjänst då vi behövde stöd. Utifrån den...

Pether Nordin
Stiftsdirektor Linköpings Stift Svenska Kyrkan

Vi hade hört talas om [i.o.h] och deras sätt att arbeta med individbaserad...

Johan Thyni
Platschef Steeltec Boxholm

Vi valde [i.o.h] på rekommendationer samt att efter vårt första möte så fick...

Sanna Detlefsen
Direktor Linköpings Stadsmission

I skedet Stadsmissionen stod i krävdes konsulter som kunde förstå vår unika...

By Formsmedjan. Powered by Yago